PLNĚNÁ VEPŘOVÁ KOTLETA PEČENÁ V BRÁNICI.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZABIJAČKA DOMÁCÍ / ZABIJAČKA MASO / 




INGREDIENCE: 6 vepřových kotlet, 200g vepřových jater, 1 větši cibule, 50g mandlí, 100g žampionů, lžíce kečupu, sůl, mletý pepř, drcený kmín, vepřová bránice, lžíce sádla. POSTUP PŘÍPRAVY: Z kotlet odsekneme kost z páteře. Do masa uděláme kapsu, do ní vložíme špachtli a lehce paličkou naklepeme. Cibuli drobné nakrájíme, na sádle zpěníme, vložíme na jemné plátky nakrájená játra orestujeme je, pak přidáme na plátky nakrájené žampiony a loupané pražené mandle. Vydusíme do tuku, zakapeme kečupem a ochutíme solí a drceným kmínem. Vychladlou náplň vložíme do kapsy v mase, povrch masa osolíme a celé zabalíme do bránice. Na pekáči v horké troubě pečeme do měkka. Během pečení maso Přeléváme výpekem. Podáváme na plátky nakrájené, podlité výpekovou šťávou. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo dušená rýže.

PLNĚNÁ VEPŘOVÁ KOTLETA PEČENÁ V BRÁNICI. PLNĚNÁ VEPŘOVÁ KOTLETA PEČENÁ V BRÁNICI.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1370 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz